Tamara van den Berg, docent Atelier Artamia
Tamara

Hallo, ik ben Tamara van den Berg. Ik ben in 2002 Cum Laude afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Vorming in Amsterdam (tegenwoordig de Breitner Academie), waarmee ik tevens mijn Eerste Graad lesbevoegdheid behaalde. Sindsdien ben ik als beeldend kunstenaar werkzaam en heb ik les gegeven op diverse scholen. Tegenwoordig verzorg ik cursussen en workshops in mijn eigen atelier.

WERK
Mijn werk kenmerkt zich door de (hyper)realistische – bijna fotografische – stijl en het gebruik van verschillende materialen (vaak een combinatie van potlood en acryl), waarbij de kleur van het (onbehandelde) doek een grote rol speelt. Ik teken en schilder vooral portretten, landschappen, stillevens en mythologische voorstellingen. Daarnaast houd ik mij bezig met grafische technieken, zoals (droge naald) etsen en lithografie.

WERK IN OPDRACHT
Ik werk ook in opdracht. Een portret, landschap of ander onderwerp naar keuze, bijna alles is mogelijk!

VEELZIJDIG

Ik houd mij bezig met heel veel verschillende dingen. Dan weer les geven, dan weer een speurtocht bedenken, of een kunstmanifestatie organiseren. En natuurlijk surprises maken voor Sinterklaas!